Om oss

Hos Greenstat Solar Solution er vi stolte av vår forpliktelse til å gjøre en positiv innvirkning på miljøet og samfunnet. “Making Green Happen” er ikke bare et slagord for oss, det er vårt kall og vår lidenskap. Vi er dedikerte til å drive endring ved å levere bærekraftige løsninger som oppfyller våre kunders behov. 

Vår visjon er å være ledende bidragsyter når det gjelder bærekraft og miljøbevissthet. Bli med oss på reisen mot en grønnere fremtid.

Greenstat Solar Solution er for tiden støttet av et dedikert team bestående av åtte ansatte.

 

Vår kjernekompetanse omfatter prosjektering og installasjon av solcelleanlegg, med spesialisering innen bakkemonterte solcelleparker. Vår ekspertise strekker seg over ulike sektorer, inkludert næringsbygg, landbruksprosjekter og boliger.

 

I tillegg tilbyr vi skreddersydde partnerpakker som inkluderer omfattende støtte med forsyninger, materialer og prosjekteringsarbeid til andre bedrifter.

Vår primære målsetning er å tilnærme oss våre kunder med både seriøsitet og positivitet. Vi legger betydelig vekt på opprettholdelse av en konstruktiv dialog og på å imøtekomme våre kunders krav og ønsker på en effektiv måte. 


I vår bransje, hvor kontinuerlige endringer er normen, anerkjenner vi betydningen av kompetanse. Således prioriterer vi kompetanseheving og den kontinuerlige opplæringen av våre ansatte, da dette anses som en essensiell faktor for vår suksess

Ansatte

Sebastian Farmen

Daglig leder i Greenstat Solar Solutions

Rafal Komarnicki

Elektroinstallatør i Greenstat Solar Solutions

Johan Espedal

Prosjektleder, avd Agder i Greenstat Solar Solutions

Sveinung Isaksen

Prosjektleder, avd Vestfold i Greenstat Solar Solutions

Bjørnar Rygnestad

Byggeplassleder i Greenstat Solar Solutions

Mats Smørsting Christensen

Byggeplassleder i Greenstat Solar Solutions

John Filip Ekrem

Solar Engineer i Greenstat Solar Solutions

Andreas Gjermundsen

Styrets leder i Greenstat Solar Solutions